Okategoriserade

Magsmärtor som resulterar i att man hamnar på ett operationsbord

Vaknade idag med smärtor i vänstra sidan i magen och tänkte men va sjutton inte nu igen.

Tittade på telefonen och fick se ett meddelande från min yngsta sons flickvän att de var på akuten för han hade ont i magen och de båda misstänkte blindtarmen.

Båda är ju läkare själva och som ställt en trolig diagnos innan de kommer till sjukhuset men en läkare på akuten måste göra en bedömning. Så nu ligger han och väntar på en akut operation på sin blindtarm som är ett rätt litet ingrepp idag om den inte har växt och slingrat in sig i tarmarna.

Jag har opererat min blindtarm 1981 och då blev det ett ärr som typ är ca 10 cm. Nu är det typ som en titthålsoperation så ärren blir bara tre små ärr. Mina tankar är med min son idag och hans flickvän. Allt kommer gå bra och de uppdaterar mig hela tiden hur det går för dem.

Min lilla gubbe mår dåligt och det känns i mitt hjärta men jag har tillit till att det finns duktig personal som är rutinerade och fixar hans operation galant.

Min magsmärta håller i sig och vet inte varför jag har ont? Hoppas bara att min mage inte vill krångla nu igen, orkar inte med det nu när allt annat ska fixas.