Okategoriserade

Wake upp call för er idag. Vem vet när det brakar loss?

Hej alla härliga medmänniskor där ute i världen som läser min blogg. Idag är jag på hugget att skriva något som är ett typ wake up call för en del, vissa har redan kommit dit..

Jag är en av dem som har vaknat upp från en sömn där många går omkring som zombies för de har inte förmågan eller intresse att vakna upp. Vi är förda bakom ljuset av de som styr nu och tillbaka i tiden för vi får aldrig veta sanningarna om vad som har hänt eller komma hända. De vill att vi ska vara fogliga och följa deras direktiv och de som är personligheten följare följer flocken och verktyget de använder är våra rädslor. Vår starkaste instinkt som är överlevnad till vilket pris som helst.

Människan påverkas hårt av våra instinkter som är så hårt inprogrammerade av evolutionen. Den starkaste är överlevnad sedan kommer sex som de också vet och använder för att styra oss. Sex används och har används som maktmedel och för att tysta bland annat personer om de har gjort något felaktig i samhällets ögon.

Vem har då skrivit vår historia som vi får lära oss i skolorna och från deras texter och böcker? De var de som var skrivkunniga för de flesta var analfabeter tillbaka i tiden. Deras texter blev färgade av hur deras uppväxt var samt deras genetik och de flesta var köpta av de som ville att de skulle skriva på ett visst sätt. De som vågade ändå skriva något annat tystades och deras böcker, texter eldades upp.De dödades, bannlystes eller smutskastade inför folket.Det hände många som gick emot kyrkan och forskarna fick gå under jorden för att kunna överleva och jobba med sina verk.

Det som händer ute i världen idag är ingen slump utan de vill bygga upp något nytt som typ det blev efter 2:a världskriget. Det gamla måste raseras innan något nytt ska ha möjlighet att formas. De får då flocken med sig att vara med och bygga något nytt och det blir en stark sammanhållning som de naturligtvis styr. Titta bara på vad som händer i flocken när stora omvälvande händelser händer. Vilken sammanhållning och styrka vi får för att överleva och bygga upp igen.

Det har alltid varit så tillbaka i historien och vem skrev om den? Vinnarna av krigen som också gjorde em massa förändringar i andras länder, där gränser flyttades nya länder skapades och så vidare. Inte undra på att det finns så mycket hat och hämndkänslor bland alla folkgrupper som de eldar på.

De finns så mycket mera att berätta om men blir för långt här och nu för er. Tänker nog starta ett chattforum för de som har behov av att prata av sig när det gäller dessa frågor.

Ta hand om er alla därute 🙂 vem vet när det brakar loss på allvar…