Okategoriserade

Livets små och stora stunder får oss att utvecklas

Hejsan har varit borta ett tag med nya inlägg för det har varit strul med att flytta över min blogg till en ny blogg portal. Kunde inte logga in, suck

När jag kom in idag så fanns det 185 mail att gå igenom och det tar sin tid och alla på engelska. Hinner inte svara alla idag som har frågor men jag kommer tillbaka och gör det senare.

Mitt mål med denna blogg är att dela med mig av mina tankar och funderingar om livet och vad som upprör mig samt min kunskap inom många områden.

De som styr vill att vi ska vara fogliga som lamm och dumma som åsnor.

Men mänskligheten är på väg att vakna upp och det kommer inte fungera med att fortsätta i de gamla spåren. Men de kommer hitta på nya metoder för att hålla oss i schack för de vill behålla makten över oss och penning kossan de ständigt mjölkar.

Jag vill också dela med mig av mina erfarenheter och mitt nya tänk om livet och hur vi kan påverka våra liv istället bara för att existera. Ta tag i rodret och styra upp skutan mot nya mål. Det är inte slutmålet som är poängen i livet utan resan dit. Det vi tar med oss längs med vägen från små till stora upplevelser. Glöm inte bort att uppskatta även de små sakerna i livet. En kopp kaffe och bara sitta ner och njuta av stunden.

Mitt kort från en härlig sommar promenad. Jag älskar att fotografera och är med i en foto websida som heter Viewbug.

Jag kommer skriva mera nu för jag har fått efterfrågan om att ni vill läsa mera djupa texter om mina tankar….

Nu kör vi 🙂 håll i hatten