Okategoriserade

Kan dna test skapa mer fred i världen

Vad gör man när kroppen inte vill som man själv vill? En av orsakerna är att jag inte trivs där jag bor men snart så blir det förändring. 3,5 vecka kvar innan flytt.

När man tvingas leva och ha ett liv som känns helt fel och att gå emot sig själv är inte bra för hälsan. Försöker göra det bästa av situationen men lägger kroppen ner och det blir olika symtomer så blir det tufft. 

Tittade på en dokumentär igår som fick mig att ta en riktigt djup funderare på mänskligheten och vad som får att människor är så hatfyllda mot andra. Ska analysera frågan och skissa på den. Det handlar om högerextremister som hatar andra folkgrupper och vill skydda den vita rasen. Tragiskt att det finns för om de ändå kunde förstå att vi kommer från samma ursprung. Utvecklats olika på grund av de förutsättningar som miljön och överlevnad gav. 

Om de gjorde ett DNA test så fick de se hur många olika grupperingar vårt arv har med sig. De kanske skulle härstamma från de folkgrupper de avskyr mest. En riktig stor tänkare för dem om de fick veta..

Kanske dags att vi inför dna test redan vid födseln för att få veta och förstå att vi är så utblandade på grund av att vi kommer från samma källa och vandrat ut i världen. Hitta släktingar kanske i hela världen och olika folkgrupper. Jag tror det skulle minska på hatet och få oss att släppa vi och dem.