Okategoriserade

Nya året med nya tag och struktur för att förändras

Jaha då var det 2019 och det känns skönt. Ut med det gamla och in med det nya. Nyårslöftet är att ta hand om mig bättre..

Jag har idag kastat och rensat hemma för att få bort minnen och tråkiga påminnelser.  Det blev många utmaningar för mig under det gångna året både kroppsligt och mentalt.  

Det hände också bra saker, får inte förglömmas. Jag har mött personer som gjort intryck och lämnat spår inom mig. Både det dåliga och bra tar jag med mig för allt är en lära om mig själv och andra. 

Praktiktiden på skolan jag gjorde i våras var väldigt intressant, utmanande och rolig tid. Mötet med systrarna på Waynes Coffee är min roligaste händelse för det fick mig att börja blogga här i Delacay blogg portalen. Jag åker så ofta jag kan för att hälsa på dem och ta en fika.  De blir så glada när jag kommer och pratar med dem och drar mina skämt och berättar om mina äventyr. 

Jag har många järn i elden för 2019 och hoppas att min ork håller och att inte min mage ska krångla. Håller tummarna för det.

Boken ska bli klar för lämnas till bokförlag nu i vår. Måste bli mera sträng mot mig och sitta minst 2 timmar per dag nu. 

God fortsättning och ta hand om er. Låt inte andra utnyttja dig utan ta hand om dig själv i första hand.