Okategoriserade

Vem har ansvaret för ditt välmående?

Vaknade av smattrande regn mot fönstret idag. Tycker om när det regnar och när man inte behöver gå ut. Det tvättar bort det gamla och bjuder in något nytt känns det som. Efter regn kommer solsken

Känner mig rätt trött idag men humöret är ändå nästan på topp. Ska skriva lite idag på boken och se över föreläsningens material. 

Har gått med i Liberalerna nu och ska engagera mig aktiv nu i politiken för att få en förändring i skolorna och den psykiska ohälsan som bara blir värre och värre i samhället. 

Mina fina presenter från Japan som jag fick från sonen och flickvännen. En varm härlig sjal, tekanna, tekopp, grönt te, ett vackert födelsedagskort och två små saker från Kiyomizu Kanoon – Do templet.

Kulan med en bjällra i är för god hälsa och den andra med vackert tyg för återhämtning från sjukdom. Behöver dessa för att bättra på min hälsa 🙂 

Ha en underbar dag och lev i nuet och uppskatta de små sakerna i livet. Om vi alltid strävar efter något som vi inte har så lever vi i missnöje, avundsjuka, och bitterhet. Låt inte dessa negativa känslor få bo i ditt inre.