John Blund är en trevlig gäst att bjuda in på kvällen

Livets bästa återhämtning i alla tillfällen i livet är en bra sömn 

Vaknade idag pigg och utvilad för nu kom jag över de vanliga sovtimmarna jag brukar få. Sömnen är så viktig, som det skriv så mycket om. Forskarna kommer fram till mer och mer kunskap om vad som händer under sömnen som är livsviktigt för ett hälsosamt liv. I min bok som jag skriver tar jag även upp om sömnen.

Text från boken om sömnen: Det är många som har problem med sömnen och den vanligaste orsaken är stress men även andra anledningar håller oss vakna. En del har för mycket att tänka på, saker som de inte har arbetat igenom från livet utan trycker undan under dag tid men kommer som gubben ur lådan upp när det är dags för John Blund. Hur många går inte till jobbet som zombies för natten har bestått av tankar, tandagnisslan och ett stirrande ut i tomma intet. När allt blir tyst omkring oss med inga input eller underhållande ljud. Då kommer tankarna och frågorna om livet eller vi är så uppskruvad av stress att vi inte kommer ner i ett avslappnat tillstånd.

mer text från kapitlet: Många har sömnsvårigheter och det drabbar var tredje svensk. Alla har mer eller mindre någon gång i sitt liv problem med sömnen. Även här så påverkas vi av hur vi äter och vilka tider på dygnet. Har vi brist av B9 (folsyra), B12 samt brist på magnesium och kalcium så påverkas sömnen. Även hur vi lever vårt liv för övrigt. 

Ha en underbar dag 🙂 ta hand om er själva för ni är den viktigaste personen i ert liv och ingen annan. Om vi får må bra så blir vi en person som ger andra glädje och kärlek i livet. 

12 svar på ”John Blund är en trevlig gäst att bjuda in på kvällen”

 1. Incredible! This blog looks just like my old one!

  It’s on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

 2. Hiya! Quick question that’s entirely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks
  weird when browsing from my iphone. I’m trying to find a template
  or plugin that might be able to fix this issue. If you have
  any recommendations, please share. Cheers!

 3. I just want to mention I’m all new to blogs and certainly savored you’re web site. More than likely I’m want to bookmark your site . You surely have good writings. Appreciate it for sharing your web page.

 4. How long does a copyright last on newspaper articles?. . If a service copies newspapers articles and then posts it in a database on the Internet, is there also a copyright on the Internet content?.

  1. I have know idea how long a copyright last on a newspaper articles, sorry Why you ask me? Probably can you google that answer on internet.

 5. I just want to say I am very new to blogs and truly savored you’re web site. More than likely I’m likely to bookmark your website . You amazingly come with superb articles and reviews. Regards for sharing your webpage.

 6. Your positions continually have got a lot of really up to date info. Where do you come up with this? Just saying you are very resourceful. Thanks again

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *