Okategoriserade

Livets små pärlor i livet kan vara stort och smått

En dag av upplevelser inom mig och utanför mig där jag blir så engagerad så tiden bara springer iväg.

Dagens tripp till Uppsala med bussen gick snabbt idag för jag lyssnade på sadhguru på youtube. Den indiska mannen som kommer med så kloka ord och på ett sådant berättande sätt. Han skrattar så magen hoppar och ögonen glittrar när han drar sina skämt som faktiskt är jätte roliga.

Jag hade stämt träff med en kvinna idag som är hypnos terapeut och vi skulle ses hemma hos henne inne i Uppsala. Vi intog en enkel lunch på en mysig närliggande lunchställe och gick sedan hem till henne och satt i trädgården och fika med djupa funderingar om livet. Ett intressant möte där jag tar med mig nya erfarenheter och viljan att verkligen komma igång med det jag vill göra. Att hjälpa människor förstå sig själva och varför de gör de valen i livet de gör och vad som påverkar dem just nu i livet.

Efter så begav jag mig ner mot stora torget och valstugorna igen för att kolla av läget. Där bredvid så stod det några kvinnor som är lärare och pratade om lärareffekten . Jag gick fram och fråga hur de menade och vad de ville ha sagt. Det blev också ett intressant möte och jag fick veta hur de tänkte och vad som behöver göras för att det ska bli en förändring till det bättre i skolorna.

Gick sedan till Liberalerna som pratar mest om skolorna. Jag funderar på att bli aktiv politiker igen för det partiet som förut. De vill att jag ska bli aktiv både i Knivsta och Uppsala kommun. Får bestämma mig efter valet var det blir och om jag verkligen har tid också. Det blev en en fika för att hämta igen mig på favoritstället.

Jag är rätt trött på hur situationen ser ut för alla som bor här och börjar bli orolig för vad som händer om SD får för stort inflytande i regeringen. Vad kommer hända ute bland folket och på gatorna. Vilket samhälle vill vi ha i framtiden? De som suttit i styrande ledning när det gäller både åt höger och vänster har gjort ett dåligt jobb när det gäller invandrarpolitiken som det blir konsekvenser av nu.

Tänk noga igenom innan ni röstar och gå inte bara på det ni känner för stunden i livet utan ta er tid till att lyssna och reflektera och tänk långsiktigt.