Okategoriserade

Valet för mig i år blir en svår nöt att knäcka

Gårdagens äventyr bland politikerna som hängde runt bland valstugorna i ösregn och åska.

Jag blir alltid så eftertänksam när jag hör hur de framhåller sina ståndpunkter om sina vallöften. När jag frågor hur de tänker gå till väga så har de inga bra lösningar till sina löften. En del svamlar till något och tror att man ska bli nöjd och en del säger svar som låter så inövat och det blir inget trovärdigt i mina öron. När jag pressade på bättre svar hade de verkligen ingen lösning utan bara de inövade svaren. De har löften om förändringar men ingen lösning på problemen . Jag är fortfarande inte nöjd med svaren 🙁 ska gå tillbaka och pressa dem mera och ge dem något att bita i.

När jag stod och pratade med Centern öppnade sig himlens portar och det öste ner med blandat hagel. När det värsta dragit förbi så hoppade jag vidare till nästa stuga för att ytterligare få lyssna på samma tugg.

När jag kände att jag inte orkade lyssna mera för öronen vissnat av deras floskler så begav jag mig till mitt favoritställe för att fika. Waynes coffee i Forum gallerian där tog mig en chokladboll med en kopp te och för att prata med min väninna Anne von Porat. Där jag alltid känner mig glad och väl bemött av de trevliga systrarna som jobbar där. 

När jag skulle bege mig hemåt så fick plaska fram omkring i stora pölar. Vid rödljuset så kör bilarna i hög fart och tror de är ensam ute på vägarna. En bil körde så fort att en stor kaskad av vatten dränkte ner ett par. Föraren borde kanske gå till Synsam för hur kan man missa att bilen skapar denna kaskad.