Okategoriserade

Mitt första inlägg i denna resa tillsammans med er

Ny som bloggare och det ska bli roligt att dela med mig av mina tankar och mitt liv allmänt

Jag är ny inom detta område att blogga men skriver mycket och just nu så håller jag på med att skriva en bok om personlig utveckling. Där jag tar upp många olika områden som påverkar våra val i livet när vi går längs vägen i livet. Målet är inte det som är viktigaste utan resan dit.

Först lite om var vi står i samhället och världen. Mänskligheten tillbaka i historien har skapat en mall som vi ska följa för att passa in med massa traditioner, dogmer, religioner, politiska åsikter och många fördomar om andra personer och folkgrupper osv. Vår livshistoria på vår planet har haft många mörka perioder och vi lever i en förljugen värld för de som styr låter oss inte få veta sanningen. Det är dags att vakna upp och ta tag i rodret till våra egna liv, vår tillvaro och sluta vara slavar på grund av historien som ändå är så illa tilltygad av de som styrt i dåtid och styr i nutid.